пʼятницю, 15 березня 2024 р.

 29 лютого на базі центру професійного розвитку педагогічних працівників відбувся майстер-клас вчителів англійської мови!

Майстер - клас проводили Груша Ірина, Петриняк Оксана, Ільницька Зоряна, вчителі англійської мови ЗЗСО І-ІІІ ст. Сокальський ліцей №3 «Сучасний урок англійської мови через призму НУШ».
Щоб зробити традиційні уроки цікавими, підвищити ефективність навчального процесу і рівень знань учнів, потрібно застосовувати на уроках англійської мови інноваційні методи. Ірина Дмитрівна та Оксана Петриняк, сказали, що сучасний урок англійської мови в контексті НУШ вимагає від вчителя професійності та методичної компетентності для успішного навчання учнів. У зв'язку з цим, розуміння та впровадження сучасних підходів до викладання англійської мови на уроках стає актуальним завданням для вчителів. Зоряна Ільницька вважає, що якісний сучасний урок — добре підготовлений, ретельно розрахований відповідно до поставленої мети й наявних можливостей краще запам’ятовується учнями, викликає зацікавленість і бажання взяти участь у ході уроку.
У межах заходу було розглянуто ряд актуальних питань, щодо впровадження професійного стандарту: чому виникла потреба у створенні професійного стандарту? Як він вплине на систему підвищення кваліфікації вчителів? Як вчитель може створити траєкторію професійного розвитку?
На початку заходу консультант Люба Плюхін спільно з педагогами обговорили одну із важливих трудових функцій професійного стандарту «Безперервний професійний розвиток», до якої входить компетентність «Здатність до навчання впродовж життя» , обговорили критерії оцінювання цієї компетентності.
Дякую усім учасникам за активну участь у майстер-класі! Було цікаво!

Немає коментарів:

Дописати коментар