середу, 25 січня 2017 р.

ТАКОЇ МОЖЛИВОСТІ У ВАС БІЛЬШЕ НЕ БУДЕ !!! ТАКОГО ШАНСУ НЕ ВАРТО ВТРАЧАТИ !!! ЗАДУМАЙТЕСЯ !!! ДОЛУЧАЙТЕСЯ ДО ГРУПИ!!!

Англійська мова в Лондоні + экскурсії по Європі!

        

Організовується  поїздка  до  Лондона  на  18.07.2017р. для  вивчення  англійської  мови  від  викладачів  британської  школи. 
Англійська мова у Лондоні +  екскурсії  по Європі!БЕРЛІН -  БРЮССЕЛЬ / або ПОТСДАМ - БРЮГГЕ – ЛОНДОН –ВІНДЗОР -  ОКСФОРД / або СТОУНХЕНДЖ – ВІНЧЕСТЕР - ПАРИЖ + ДіснейЛЕНД – Дрезден/ або ПРАГА - ВРОЦЛАВ
·                   проживання у Лондоні в приймаючій сімї!
·                    англійська мова від вчителів британської школи !
·                    подорож  столицями  Європи!                                   
1 день

Київ – Львів. Виїзд групи поїздом у Львів. Для туристів з інших міст виїзд здійснюється самостійно.
2 день

Прибуття у Львів. Збір групи на залізничному вокзалі. Посадка в автобус. Переїзд в Польщу. Вечеря.Ночівля на території Польщі.
3 день

Берлін/або Потсдам. СніданокВиїзд у Берлін, екскурсія містомОлександр платц, Бранденбурзьківорота, Рейхстаг, Потсдамер платц та ін../або Потсдам – столиця землі Бранденбург, колишня резиденція пруських королів, екскурсія містомпалац Сан Сусі та його парк, який входить в числонайгарніших палацових комплексів Європи - резиденція Фредеріка Великого: Палац-оранжерея, Новий Сад з двома меншими палацами: один з них Цецілієнхоф, де була проведена Потсдамська конференція таін.. Обід. Ночівля в готелі на території Німеччини.
4 день

Брюссель/або Брюгге. Сніданок. Виїзд в Брюссель, екскурсія містом: Атоміум  збільшена в 160 млрд разів молекула заліза, Гранд-Плас - одна з найкрасивіших площ, відомий «Маннекен-піс» - «найстарший громадянин столиці» та ін../ або м. Брюгге- «шоколадна столиця» Бельгії, що дуже схоже на казкове містечко з вузькими вулочками, різьбленими кам’яними фасадами та гостроверхими дахами будинків, головним шедевром якого вважається бельгійський шоколад!. Виїзд в Кале. Паромна переправа через Ла-Манш. Переїзд в Лондон. Розселення в сімї/резиденції. Вечеря. Ночівля.
5 день
Лондон. СніданокУроки англійської мови (3 години). Ланч*. Автобусно-пішохідна екскурсія по місту: Біг Бен і Вестмінстерський палац, Трафальгарська площа, площа Пікаділі, Букінгемський палац – резиденція королеви, Гайд парк та ін.. Факультативне відвідання London Eye – найвідомішої каруселі країни та Вестмінстерського Аббатства. У вільний час пропонуємо відвідати Національну галерею цілий каталог шедеврів образотворчого мистецтва, прогулятись до Букінгемського палацу. Вечеря. Ночівля.
6 день

Лондон. СніданокУроки англійської мови (3 години). Ланч*. Виїзд у великий Лондон,факультативне відвідання Собору Св. Павла – собор є духовним центром Сіті, саме тут проходило вінчання принца Чарльза та принцеси Діани; саме тут знаходяться відомий театр Шекспіра Глобус та міст Міленіум. Факультативна екскурсія у фортецю Тауер -  візитну картку ЛондонуВечеря. Ночівля.
7 день

Лондон. СніданокУроки англійської мови (3 години). Факультативно, пропонуємо відвідати один з королівських палацівВіндзорський палацабо Хемптон Корт Палас – наймальовничіший палац Англії і один з найгарніших палацових комплексів у світі, королівська резиденція короля Генріха VIII:виставковий зал, кухня епохи Тюдорів, королівські апартаменти, відомий парк-лабіринт – один з найбільших в Європі/або Віндзорський палац  резиденція британських монархів більш ніж 900 років. У вас є унікальна можливість побувати в королівських покоях, в каплиці святого Георгія, побачити апартаменти прикрашені роботами Ван Дейка, Рембрандта та інших відомих художників, меморіал князю Альберту, ляльковий будиночок королеви Мері, експозицію королівського посуду та ін..Ланч*. Вільний час для покупки сувенірів. Повернення в Лондон. Вечеря. Ночівля.
8 день

Лондон. СніданокУроки англійської мови (3 години). Вручення сертифікатів. Ланч*.Факультативно: відвідання музею воскових фігур Мадам Тюссо - одного із найбільших музеїв воскових фігур у світі. На вас очікує зустріч з улюбленими акторами і зірками Голівуду! Вільний час для відвідання музеїв, купівлі сувенірів, прогулянки у парку. Вечеря. Ночівля.
9 день

Лондон. Сніданок. Факультативно, екскурсійна подорож по найвідомішим містам Британського королівства: мОксфорд /або Стоунхендж і Вінчестер. Оксфорд -  отримав свій легендарний статус справжнього університетського міста при Генріху II  і це завдяки двом древнім коледжам - Балліолю іМертону, а також розкішному коледжу Магдаліни. Найстаріший ботанічний сад, Бодліанська бібліотека, Шелдонський театр – головні символи міста./ або  Стоунхендж – найвідоміше і загадкове спорудження на території Англії, яке є об’єктом Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО! Вінчестер - одне з найстаріших міст Великобританії, де частково зберігся палац Great Hall з круглим  столом, що зберігається тут, за яким, згідно з легендою про короля Артура, збиралися лицарі Круглого столу. Повернення у Лондон. Вечеря. Ночівля.
10 день

Лондон - Париж. СніданокВиїзд у Дувр, паромна переправа в Кале. Прибуття в Париж у другій половині дня, автобусна екскурсія містом: Вандомська площа, Єлисейські поля та Єлисейський палац, площа Згоди та Нотр Дам де Парі, та др.. За бажанням туристів, факультативно: підйом на  Ейфелеву вежу – символ Франції/або вечірня прогулянка на катері  по р. Сена. Вечеря. Ночівля в готелі.
11 день

Париж – ДіснейлендСніданок. Виїзд у Діснейленд – цілий світ чудес і розваг! По задуму Уолта Діснея цей чарівний світ створювався не тільки для дітей, але й для їх батьків. Це місце, де здійснюються мрії!!! Факультативно: відпочинок в парку на весь день. Вечеря*. Виїзд у Дрезден/або Прагу, нічний переїзд.
12 день

Дрезден/ або Прага – Вроцлав. Сніданок*. За бажанням туристів, факультативно: оглядова екскурсія по Дрездену – прекрасній столиці Саксоніїабо Празі – столиці Чеської БогеміїВільний час для купівлі сувенірів, відвідання музеїв. Виїзд у Вроцлав у другій половині дня. Ночівля в готелі.
13 день
Вроцлав.  Сніданок. Виїзд групи у Львів. Посадка на поїзд. Виїзд в Україну.
14 день
Киев. Прибуття в Київ за розкладом.



Вартість туру
для дітей до 18 років: 765 € + 780 грн.
  старші 18 років: 855 €+ 780 грн.
 Усім  бажаючим  звертатися  до  керівника  групи   І. Д. Груші, вчителя  англ. мови  Сокальської  спеціалізованої школи  №3
 За  більш  детальною  інформацією  пишіть  на e-mail: irynagrush@gmail.com

Немає коментарів:

Дописати коментар